Duurzame oplossingen

Hier vindt u een aantal duurzame oplossingen!

Zonnepanelen
Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Dit is het juiste moment! De zonnepanelen zijn een stuk voordeliger dan enkele jaren geleden. Zo verdient u ze nog sneller terug. Dit kan zowel zakelijk als particulier.

TONZON vloerisolatie
Als u uw zonnepanelen combineert met TONZON vloerisolatie, dan kunt u energieneutraal leven. TONZON vloerisolatie is een vorm van passieve vloerverwarming. Dit bijzondere isolatiemateriaal zorgt ervoor dat uw vloer comfortabeler aanvoelt en u bespaart meteen veel energie! Wij vertellen u graag meer hierover. 

Passief bouwen
Wij hebben veel kennis van passief bouwen, een bouwconcept dat de gratis warmte van de zon en van de bewoners van het huis op een passieve manier benut, zodat een verwarming bijna overbodig is. Woningen die volgens het principe van passief bouwen zijn gebouwd of aangepast, zijn zeer goed geïsoleerd en tegelijkertijd ademend.  

U kunt verder denken aan luchtdicht bouwen in combinatie met het juiste ventilatiesysteem, het aansluiten van een wasmachine op een zonneboiler, het installeren van ledverlichting van het merk Ritek, het leggen van cradle to cradle tapijt van Desso en het installeren van waterloze urinoirs, douches met warmte-terugwinsysteem (wtw) of een regenwatertoilet.

Aannemer de Heer zelf ook duurzaam
Duurzaam, ecologisch en schoon bouwen wordt steeds belangrijker. Aannemer De Heer vindt zorg voor mens en milieu vanzelfsprekend en werkt daarom standaard zo duurzaam mogelijk. Wij gaan heel bewust met materialen om. Waar mogelijk hergebruiken wij materialen – Soms hoeven bij een kozijnrenovatie bijvoorbeeld alleen ramen en glas vervangen te worden en is het kozijn zelf nog prima bruikbaar. Ook kiezen wij voor hoogwaardig materiaal met een lange levensduur: wij bouwen niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Waar mogelijk voorkomen wij afval en als wij het hebben, scheiden wij het. Wij zijn ervan overtuigd dat een duurzame werkhouding zich altijd uitbetaalt.

Meer weten? Neem contact met ons op!